Pictures from the crossing

I have uploaded pictures from Cascais, Sines and our crossing to Porto Santo. /The Captain

Posted in |

5 comments:

 1. Erik Says:

  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh vilka bilder. Verkar som ni har precis samma väder som i Göteborg, för här är det ju alltid sol som ni vet. Gött att höra Soffan svära lite, piggar upp.

  Ha det underbart på Madeira!

  Kram
  Erik

 2. First Mate Says:

  Haha, ja det var inte meningen att svära, haha, men jag ville förstärka intrycket lite! Vågor och 20m/s gör sig inte riktigt på bild eller film. Haha, det var efter 4 timmar på vakt och jag var något genomblöt=)

  Hoppas plugget går bra hemma och du får möjlighet att hälsa på oss! Vi ska nog hitta någon plats, om inte annat så finns det alltid sovplats i sittbrunnen eller i Volare=)

  Kramar

 3. Mattias Says:

  Badbilderna och bilderna på den spegelblanka Atlanten var bara för mycket för att titta på i oktoberrusket på västkusten.

  Riiispekt!

 4. Stina Says:

  Vad skönt ni ser ut att ha det med undantag av åskvädret ! Ett härligt (men jobbigt) äventyr.
  Kramar från Stina och Berne.

 5. Andreas Says:

  Ni är för jäkla duktiga på att lägga ut bilder!
  Under vara 14 månader över stilla havet hade vi aldrig mer än 18 m/s :)

  Kommer ihåg alla de gånger man hade blixtrar flashandes runt omrkring oss. Då bad man alltid lite snällt att bli förskonad :) Vi skippade allt vad strömledare från stag osv ner i vattnet efter att vi förstått att det inte gör någon nytta såvida man inte har flera kvadratmeter stora metallytor att stoppa ner i vattnet. Men det är mer en psykologisk åtgärd än en verkligt fungerande setup.

  /Andreas
  7hav.se